Împreună pentru sănătatea dumneavoastră

Oferta Specială Ecografie: Până la sfârșitul lunii Aprilie beneficiați de o reducere de 17% la ecografia de san bilaterală Doppler color și anume
250 lei în loc de 300 lei

Servicii ecografie

1. CUM MA PREGATESC ?

Pentru ecografia de abdomen superior, consumati o cina usoara in seara precedenta zilei examinarii si nu mancati in dimineata zilei examinarii.

Pentru ecografia organelor genitale, incepeti sa consumati aproximativ 500 ml apa plata (nu carbogazoasa) cu o ora inainte de examinare, astfel incat vezica urinara sa fie plina la momentul examinarii.

Pentru ecografia mamara feminina, programarea trebuie facuta in functie de ciclul menstrual al pacientei, si anume de la o saptamana premenstrual pana inclusiv a 8-a zi postmenstrual.

2. CAT COSTA ?

3. CE MAI TREBUIE SA STIU ?

Pretul ecografiilor nu este decontat de Casa de Asigurari, ca urmare acestea reprezinta servicii contra cost.

Plata serviciilor la cabinet se face in numerar sau cu card.

Pentru a putea oferi o abordare completa a patologiei pacientilor nostri, efectuam si o consultatie prealabila ecografiei, cu stabilirea diagnosticului final ulterior ecografiei si oferirea tratamentului, aceasta consultatie fiind optionala.

Pacientii care merg la un alt medic pentru consultatie si stabilirea tratamentului platesc doar ecografia. Va rugam sa precizati optiunea dumneavoastra atunci cand va faceti programare.